Nytårsmenu 2017

Nytårsmenu 2017

Fiskeanretning m/ laksefarseret rødspætte, tunmousse, rejer, krebs, hjemmelavet dressing og flutes

Tournedos af oksemørbrad med timbale af grøntsager, rodfrugter med honning og sesam, små stegte kartofler med timian og rødvinssauce

Chokoladebrownie med bærsauce og økologisk vanilje is fra Vebbestrup Ismejeri

2 stk. hjemmelavet kransekage med nougat

 

Pris pr. cou. 325 kr.

Minimumbestilling: 2 kuverter.


Menuen er klargjort og anrettet på engangsemballage - De skal selv varme det af maden, der skal serveres varmt. 


Afhentning skal ske SENEST kl. 1500 på Fjordgården


ANG. NYTÅRS MENUEN

Forvarm ovn til 200 grader
Forret: Flutes varmes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min
Hovedret: Kartofler varmes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
Bøffer varmes i ovn ved 200 grader i ca. 8 min.
Timbale af grøntsager og rodfrugter med honning og svampe
varmes i ovn ved 200 grader i ca. 15 min
Sauce – skal varmes i gryde
Isen tages ud fra frost, 10 min. før den skal serveres


  
Tidspunkt:  :  

* Vælg ønsket dato. Vi skal have besked mindst 4 hverdage inden dit arrangement.

Ved levering sker denne op til en time før ønsket levering.

15-07-17,20-07-17,22-10-17,29-10-17,24-12-17,01-01-18

Bestil nu

Pris pr. kuvert
325,00 kr