Varmeanvisninger til nytårsmenuerne

ANG. NYTÅRS-BUFFET

 

Forvarm ovn til 200 grader

 

Hovedret:     

  •                       Glaseringen smøres på skinken inden skinken varmes i ovnen.
  •  
  •                       Glaseret skinke, flødekartoflerne og små stegte kartofler varmes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
  •                      
  •                       Kalveculotte varmes i ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
  •  
  •                       Evt. Sauce – skal varmes i gryde

 

 

 

ANG. NYTÅRS MENUEN

 

Forvarm ovn til 200 grader

 

Forret:          

  •                       Flutes varmes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min

 

Hovedret:     

  •                       Kartofler varmes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.  
  •                       Timbale af grøntsager og rodfrugter med honning og svampe varmes i ovn ved 200 grader i ca. 15 min.
  •                       Bøffer varmes i ovn ved 200 grader i ca. 8 min.
  •                       Sauce – skal varmes i gryde

 

  •                      Isen tages ud fra frost, 10 min. før den skal serveres