Varmeanvisninger til nytårsmenuerne
ANG. NYTÅRS-BUFFET
Forvarm ovn til 200 grader
Hovedret:
- Glaseringen smøres på skinken inden skinken varmes i ovnen.
-
- Glaseret skinke, flødekartoflerne og små stegte kartofler varmes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
-
- Kalveculotte varmes i ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
-
- Evt. Sauce – skal varmes i gryde
ANG. NYTÅRS MENUEN
Forvarm ovn til 200 grader
Forret:
- Flutes varmes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min
Hovedret:
- Kartofler varmes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
- Timbale af grøntsager og rodfrugter med honning og svampe varmes i ovn ved 200 grader i ca. 15 min.
- Bøffer varmes i ovn ved 200 grader i ca. 8 min.
- Sauce – skal varmes i gryde
- Isen tages ud fra frost, 10 min. før den skal serveres