Catering – vi leverer maden til din fest

 

Når du står over for en stor begivenhed som for eksempel en fødselsdag, et bryllup, et jubilæum eller lignende, så lad os sørge for catering til din fest. 

Vi fra Byens Dinér Transportable leverer catering, der passer til dine specifikke ønsker og behov, således får du en skøn dag og kan hygge dig i samvær med dine gæster uden bekymringer.

I forbindelse med catering kan vi, hvis du ønsker det, sørge for servering, opdækning og drikkevarer ad libitum.

Vi laver alternative menuer uden laktose eller gluten, til diabetikere og til vegetarer og veganere – merpris: kr 100,- pr special-kuvert.

 

 

Nyd din fest med catering

Det er de færreste, der har tiden til at forberede mad til sine festlige begivenheder, når hverdagen ruller derudaf. Ved at hyre os til din catering slipper du for bekymringer, og du kan fokusere på at glæde dig til festen og samværet med dine gæster. 

Vi afholder altid en personlig samtale med dig, hvor vi afklarer dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at vi kan levere lige nøjagtigt den mad ud af huset, som du ønsker.

Vi leverer mad ud af huset i Hobro, Randers, Østjylland, Djursland, Hadsten, Hadsund, Mariager, Hammel, Tjele og Bjerringbro m.v.

Desuden kan du, uanset hvilken løsning du vælger, altid være sikker på, at maden er lavet af de bedste og friskeste råvarer. Ud over maden kan vi være behjælpelige med personale, service, telte samt borde og stole.

 

Vi tilbyder traditionel mad af høj kvalitet

Hos os kan du bestille god traditionel dansk mad af højeste kvalitet. Du kan blandt andet få buffet, smørrebrød og meget mere. Læs mere om dine muligheder under fanen: Bestil menu.

Maden skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement og minimumsantal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

 

Lad os høre om dine behov for catering. Ring til os på telefon 86 40 24 25 eller skriv til os på kontakt. Vi ser frem til at høre fra dig.