Årstidens menu tilbud

Hver sæson udvælger vores chefkok en menu bestående af 1-2 forretter, 2 kødretter m/ 2 slags tilbehør og mindst 1 dessert i tilvalg. Retterne klæder hinanden og er lavet med årstidens råvarer. 

 

 

 

Byens Dinér Transportable laver traditionel dansk mad af høj kvalitet med et moderne islæt. Vi anvender altid friske råvarer, når vi laver mad, så I får den bedste oplevelse.

 

 

Maden fra Byens Dinér Transportable bliver altid pakket forsvarligt, for at sikre den rigtige levering, og dermed den højeste kvalitet.

 

Byens Dinér Transportable vil gøre alt, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt mad ud af huset/catering.

 

Vi kører ud fra Randers og leverer ”Dinér transportable” - ”Mad ud af huset” og ”Catering” i disse områder: Jylland, Østjylland, Djursland, Aalborg, Billund, Bjerringbro, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager, Hammel, Randers, Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel.

 

Maden skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement, og minimums-antal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

 

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time før dit ønskede tidspunkt.