Nyhedsbrev sommer 2022

Nyhedsbrev 2 sommer 2022

 

Nu er det sommer og det er ferietid.

 

Konfirmationerne er for længst overstået og ligeså de fleste studenterfester.

 

Vi er begyndt at afvikle vores ferier lidt på skift og holder derfor åbent det meste af sommeren bortset fra i uge 29, hvor vi har lukket helt.

 

Vi har nogle firmaer hvor vi leverer mad til deres virksomhedsfrokost. Det giver os dejligt mere at lave i hverdagene også her i sommerhalvåret som jo ellers er en lidt mere stille tid for os.

 

Vi arbejder lidt bag ved køkkenet med at optimere vores menuer, brochurer og hjemmesider, nu hvor der er lidt mindre tryk på køkkenet og dermed tid til at få koordineret tingene.

 

I løbet af 2022 er vi løbet ind i et stort problem som I alle sikkert også har bemærket. Vores råvarer er steget meget - i nogle tilfælde rigtig meget. Det betyder desværre at vi er nødt til at lade nogen af vores menupriser stige efter sommerferien for simpelthen at få vores udgifter dækket. Som andre virksomheder har vi ikke råd til at sætte penge til for vores produkter. Det er rigtig ærgerligt, men sådan er det desværre. Det er ikke sikkert at det er noget I har tænkt på også rammer os, men vi håber på jeres forståelse og accept.