Nyhedsbrev 2 2024

Nu er det sommer. Sommer og nogen gange sol og tit lidt regn og ja dansk sommer, som vi kender den bedst.

 

Konfirmationerne er for længst ovre og ja VI har kunnet mærke at St. Bededag er et overstået kapitel. Det har altid været den største konfirmationsdag og selvom vi har haft fester på denne dag, har vi kunnet mærke at mange har fået flyttet deres konfirmation på St. Bededag til andre dage. Vi har også mærket det på den måde at mange – desperat har skullet finde lokaler og mad på en anden dag end først planlagt. Dette både for i år, men også de næste 2 år frem i tiden.

 

Vi har været nødt til at skære lidt ned på personalet og derfor kan vi desværre ikke tilbyde at lave frokostordninger til virksomhederne ud af huset. Det er en skam og vi er kede af det, men vi kan ikke få det til at hænge sammen, med de priser vores konkurrenter/kollegaer tilbyder. Det betød så også at vi ikke behøvede at erstatte den kok, som vi havde extra i hverdagene.

 

Vores Fredagsbuffet vendte tilbage og med kæmpesucces. Det vil vi gerne takke vores dejlige og loyale kunder for. I første omgang valgte vi at slå 3 fredage op og det viste sig ret hurtigt at der var basis for at lave buffet 2 yderligere fredage også med stor succes. TAK. Vi vender nok tilbage efter sommerferien med et par fredage mere.

 

Vi har fået eller rettere investeret i et nyt kassesystem. Det skyldes først og fremmest krav fra det offentlige omkring regnskabsstyring for små virksomheder og synliggørelse. Det har kostet ressourcer og en del tid at blive fortrolige med det nye system, men nu kører det.

 

Vi har gennem lang tid arbejdet på at få et nyt layout til vores hjemmeside. Det ser ud til at det er på trapperne og snart klar til at gå i luften. Vi er spændt på hvad I siger til det. Vi synes selv at det er pænt og overskueligt. Men vi tager forbehold for at der kan være fejl og håber I vil bære over med os i overgangsfasen.

 

Vi har valgt at støtte op om indsamlingen: Min kamp tilbage til livet for at støtte Birgitte og hendes mand Steffen, som er personlige venner af huset. Vi håber at mange har lyst til at gøre det samme.

 

Vi anbefaler vores Sommerbuffet.

 

God Sommer
Fjordgården, Randers