Nyhedsbrev efterår 2021

 

Nyhedsbrev efterår 2021

 

 

Sommeren er overstået. Corona er overstået? Eller det lader alle vist som om J Restriktionerne er i hvert fald væk og det normale er igen normalt.

 

Forårets konfirmationer og fester blev igen aflyst og flyttet. Vi har haft rigtig travlt i de sidste par uger netop med afvikling af konfirmationerne og flere runde fødselsdage, som nu endelig kunne holdes, som vi nu engang gerne vil med store fester og fejring af fødselarer, konfirmander, studenter og brudepar mv.

 

Samtidig tænker vi jo også frem mod julen – ja det har vi faktisk gjort længe – vores julemenuer var på plads allerede i januar med småjusteringer lige efter sommerferien pga. leverandør-omkostninger, som desværre er gået op.

 

De fleste firmaer, som plejer at holde deres julefrokost i huset hos os på Fjordgården har booket plads og vi fornemmer at folk glæder sig til at feste igen. Vi glæder os vanvittig meget til at se jer hos os igen.

 

Julefrokoster ud af huset ligger også klar til at folk begynder at bestille fra begyndelsen af november. Husk vi har også i år en lækker buffet til både 1. og 2. juledag.

 

Efteråret byder på mørkere timer om aftenen og vi vil gerne sidde inde og hygge. Hygge sker gerne med god mad og i venners og eller families selskab. Vi laver gerne maden til jer og anbefaler vores lækre efterårsbuffet til blot 198 kr. pr. person.

 

Vi bliver spurgt om vores fredagsbuffet kommer igen. Svaret er måske til næste år. MEN ikke på den måde I har kendt den indtil nu. Hvordan det bliver ved vi ikke endnu, men det bliver anderledes og prisstigninger på vores råvarer (som vi ikke vil gå på kompromis med) betyder at der også vil blive en anden pris og det er spørgsmålet om I, vores kunder, vil betale det? Ingen forretninger har råd til at sætte penge til og det gælder desværre også for os. De faste omkostninger som husleje, forsikringer og lønninger er der jo uanset om vi har 30 eller 120 gæster på en aften.

 

Mange hilsner fra Fjordgården og Byens Diner Transportable