Nyhedsbrev februar 2020

vintergækker

Nyhedsbrev Februar 2020

 

Vi er godt inde i det nye år og folk i køkkenet har afviklet meget fortjente fridage.

 

Vi har fået evalueret julemåneden med menuer og ønsker fra vores dejlige kunder – både i huset og ud af huset. Vi har fået rettet lidt til og er klar med menuerne til julen 2020. Vi har også fået de første bestillinger allerede. Det er faktisk en rigtig god ide – ikke mindst, hvis I gerne vil holde jeres julefrokost i huset hos os på Fjordgården.

 

I det hele taget er vi ved at se på menuer og priser for det kommende år. Vi kommer desværre ikke udenom at nogen råvarer er steget en hel del og det er vi nødt til at indkalkulere i vores priser. Herudover har vi hørt på hvad I/vores kunder har kommenteret omkring den mad vi har dels leveret ud af huset og dels serveret i huset og ud fra det har vi rettet vores menuer til, så de fremover er endnu mere spændende og lækre.

 

Vores dagens ret har fået et boost og vi ser meget på hvad, der sælger godt og hvad, der ikke er interesse for, når vi planlægger de næste måneder. Er der noget du kunne tænke dig, så skriv til os, så ser vi om der er stemning for det så vi kan få det lagt ind og afprøvet. Fra uge 17 har vi fast Kalvesteg stegt som vildt hver tirsdag og Stegt flæsk hver torsdag.

 

Lige nu er vi helt klar med menuer til Julen 2020. Både i huset og ud af huset.

Vi har konfirmationsmenuerne klar. Lækker mad, som også er i de unges smag.

Vi arbejder i disse dage på at få Forårsbuffet, påskefrokosterne og studentermenuerne tilrettet.

Hjemmesiderne er også under opdatering.