Nyhedsbrev forår 2021

krokus forår

 

Vi er nået foråret. Det begynder at springe ud med grønt og blomster og fuglene synger.

Det varer ikke længe før vi kan begynde at sidde ude og spise.

Vi laver selvfølgelig stadig din mad til dig, hvis du ønsker det.

 

Påsken er lige om hjørnet og vi har et par gode menuer og tapas at friste med. se mere på vores hjemmesider og på facebook.

 

Som Take-Away har vi både hverdagsretter, Tapas og 3 retters menuer. Det er en god ide at bestille dagen før, så du er sikker på at vi ikke har udsolgt.

Du kan hente din mad fra kl. 11.30-18.00 onsdag til lørdag. Vores telefon er åben fra kl. 9-18 mandag til lørdag og søndag fra kl. 10-13).

 

Vi har selvfølgelig også vores normale menuer og buffetter ud af huset. Disse kan I se på vores hjemmeside: www.byens-diner.dk.

Husk at I helst skal bestille mindst 4 hverdage før I skal bruge maden.

 

Mht. Corona og Covid-19, så er vi mindst lige så utålmodige, som alle andre. Det har været lidt svært at holde humøret oppe og skindet på næsen.

Vi ser dog et håb forude i og med det ser ud til at restauranter kan begynde at åbne fra 6.maj. Lad os håbe at det holde og evt bliver fremskyndet (tvivlsomt).

Det kræver jo at folk stadig passer på og tager hensyn og følger alle hygiejneråd.

Indtil videre står der blot at restauranter og cafeer mv. kan åbne for indendørs servering 6. maj mod fremvisning af corona-pas for alle gæster.

Det fremgår endnu ikke om der er begrænsning i antal, så vi kan derfor endnu ikke garantere, at vi åbner for selskaber i huset.