Nyhedsbrev januar 2019

kaffe i kulden

Godt nytår alle sammen. Jul og nytår er vel overstået hos os nu og nu har vi lidt tid til at få slappet af og få afviklet lidt tiltrængt ferie på skift. Det har vi brugt årets første uger på.

Vi har en del selskaber i huset og faktisk også en del ud af huset.

Vi er i fuld gang med at planlægge året.

Vi har planlagt årets fredagsbuffetter og i år har vi lidt flere på end sidste år. Det betyder, at der både er mulighed for, at komme til fredagsbuffet i både lige og ulige uger.

Vi har fået årets konfirmationsmenuer ud af huset op på hjemmesiden – det er ikke for tidligt og folk er begyndt at bestille. Der er lidt for enhver smag og pris. Menuerne er baseret på, hvad vi har erfaring for, at de unge mennesker godt selv kan lide, men husk nu at tage dem med på råd, for det er jo deres fest.

Vi har planlagt julefrokost/julebuffetterne til 2019. Men det er da alt alt for tidligt vil nogen sikkert mene? Det er jo nu at vi har i erindring hvad vores kunder gerne vil have og derfor kan vi jo lige så godt få styr på det, mens vi kan huske det hele. Det gælder både ud af huset og ikke mindst i huset på Fjordgården.

Fjordgårdens Julefrokost med musik af Peter Vildmand er yderst populær og datoerne er fastlagt i november og december. En af disse datoer er allerede nu næsten udsolgt. Hvis dit firma gerne vil på Fjordgården til julefrokost er det måske en god ide at være hurtigt ude. Du kan jo altid minde dem om det ;-)

Ud af huset har vi i år 5 forskellige buffetter I kan vælge imellem. Herudover, som sædvanligt, har vi en specialbuffet til 1. og 2. juledag og kun til disse to dage.

Vi har vores årstidsbuffet ud af huset – lige nu Vinterbuffet – kørende. Herudover har vi valgt at bibeholde vores meget populære efterårsbuffet. Den kan bestilles som Byens bedste buffet. Årstidsbuffetterne er sammensat med 1-2 forretter, 2-3 kødretter med tilbehør (fx kartoffelretter, tærter, salater mv.) og så en lækker dessert. Minimumsbestilling er 6 kuverter.

Vi glæder os til det kommende år og de udfordringer, som vi ved følger med. Vi er der for jer og stiller altid op med vores mad til din fest.

Godt Nytår.