Nyhedsbrev september/oktober 2019

kastanje

 

Efteråret er over os. Eller måske kan man kalde det sensommer lidt endnu. Stadig lidt sol, men også rusk og regn. Man skal vist til at finde overtøjet frem.

Vi har som sædvanligt en lækker efterårsbuffet, som vi anbefaler til alle, som ønsker mad ud af huset.

 

Efterårsbuffeten består af:

 

Fiskeanretning m/ laksefarseret rødspætte og tunmousse pyntet m/ citron og dild, hertil hjemmelavet dressing og hvedeflutes

 

Rosastegt Oksetykstegsfilet, Glaseret Herregårdsskinke, Flødegratinerede kartofler, Tærte med porre bagt med æg, Efterårssalat m/tørrede tranebær, Pastasalat m/ basilikumspesto, Hjemmelavet dressing

 

Til dessert kan man vælge mellem: Islagkage eller Æbletærte m/ creme fraiche, rørt med vanilie.

 

Pris: kr. 168,- pr. person.

 

Bestil på tlf: 8640 2425 eller direkte via hjemmesiden: www.byens-diner.dk/efterarsbuffet-2019.

 

I huset har vi genoptaget vores meget populære fredagsbuffet. Fredagsbuffet har vi på følgende datoer: 13. og 27. sep., 4. og 11. okt. og 1. nov. se mere på hjemmesiden: www.fjord-gaarden.dk/arrangementer-i-huset/fredagsbuffet.aspx

 

Midt i november starter vi op med julefrokost i huset på Fjordgården. Julefrokosten i huset er egnet til både private, men ikke mindst er der mange firmaer, som benytter sig af muligheden. Se meget mere – menu, underholdning mv. - her: www.fjord-gaarden.dk/arrangementer-i-huset/julefrokost-2019.aspx