Student 2019

Vi har sammensat nogle menuer, som vi ved også de unge mennesker er glade for.

Til Studenterfesten, svendegildet og ungdomsfesten er det gerne de unge selv, som bestemmer hvad der skal serveres, så tag dem med på råd og lad dem evt vælge mellem vore menuer.

Er du ude efter noget mere let, hurtigt og nemt - fx i forbindelse med at studenterne kører rundt fra sted til sted - så kig ind på Studenterrunden.

 

Hvis du mangler muligheder, så spørg endelig. Vi laver den mad DU vil have.

 

Maden fra Byens Dinér Transportable bliver altid pakket forsvarligt, for at sikre den rigtige levering, og dermed den højeste kvalitet.

 

Byens Dinér Transportable vil gøre alt, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt mad ud af huset/catering.

 

Vi kører ud fra Randers og leverer ”Dinér transportable” - ”Mad ud af huset” og ”Catering” i disse områder: Jylland, Østjylland, Djursland, Aalborg, Billund, Bjerringbro, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager, Hammel, Randers, Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel.

 

Maden skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement, og minimums-antal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

 

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time før dit ønskede tidspunkt.