Traditionelle danske retter

Traditionelle danske retter, som egner sig både til en varm frokostret og til et aftensmåltid.

 

Vi laver traditionel dansk mad af høj kvalitet med et moderne islæt. Vi anvender altid friske råvarer, som giver jer den bedste oplevelse. 

Maden fra Byens Dinér Transportable bliver ALTID pakket forsvarligt for at sikre den rigtige levering og dermed den højeste kvalitet. 

Byens Dinér Transportable vil gøre alt, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt mad ud af huset.

Maden skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement og minimumsantal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

Vi kører ud fra Randers og leverer Dinér transportable - Mad ud af huset - Catering - Buffet i disse områder: Randers, Østjylland, Jylland, Djursland, Aalborg, Billund,Bjerringbro, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager, Hammel,Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg, Randers og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os alligevel. 

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time, før dit ønskede tidspunkt.

Kontakt os allerede i dag og lad Byens Dinér Transportable i Randers stå for dit næste arrangement med catering/mad ud af huset/buffet.

Bestil menuen i dag og glæd dig til en oplevelse du ikke kommer til at fortryde.

 

Minimum 8 kuverter.

15-07-17,20-07-17,22-10-17,29-10-17,24-12-17,01-01-18,31-12-17

Bestil nu

Pris pr. kuvert
0,00 kr