vedr. Corona og Covid-19

Vedr. Corona-virus

​​

Fra den 1. februar 2022 er der ikke længere nogen restriktioner for caféer, restauranter og natteliv, men de enkelte erhvervsdrivende kan vælge at stille egne krav for at mindske smittespredning.

​​

Se de gældende regler her: https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/temaer/coronavirus_og_din_virksomhed/ydelser/krav-og-anbefalinger-til-restauranter-cafeer-og-oevrige-serveringssteder/bc5c379d-8ee0-4f1a-890e-317c3e20a45e/

​Se her på siden og

følg med på Facebook, hvor vi løbende lægger tilbud op.

Vores personale er uddannet i hygiejnehåndtering og er altid meget påpasselige i forbindelse med håndtering af mad og service.

Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger og følger udviklingen tæt.

Det er vores fælles ansvar at bakke op omkring at reducere smitten bedst muligt.

​Fødevarestyrelsen oplyser: Hvis en smittet person overfører Coronavirus til en fødevare, vil sandsynligheden for smitte ved at spise denne fødevare, være yderst lille. Coronavirus skal nemlig ned i luftvejene for at give sygdom og ikke via mave-tarm-kanalen. Sådan lyder meldingen fra European Food Safety Authority (EFSA), som indsamler forskning på området. Der er ikke rapporteret om smitte med Coronavirus gennem fødevarer.

​Hilsen fra Fjordgården og Byens Diner​​ Transportable