vedr. Corona og Covid-19

Vedr. Corona-virus

 

Info fra Fjordgården og Byens Diner Transportable

  

Særligt for restauranter mv. 

Restauranter mv. skal respektere forsamlingsforbuddet og kan således ikke servere for et selskab, der er større end den fastsatte grænse herfor.

Et selskab bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis. Restauranter mv. kan godt have flere selskaber samtidig, hvis afstanden mellem selskaberne holdes jf. gældende regler – pt betyder det at der skal være minimum 1 meter mellem forskellige selskaber.

Alle serveringssteder, hvor der serveres mad og drikkevarer, er pt. lukkede for servering i huset.

Det er meldt ud nu at restauranter og cafeer mv. kan åbne for servering indendørs fra 6. maj. Det fremgår bare ikke om der er begrænsninger i antallet af gæster i et selskab. Gæsterne skal fremvise Corona-pas.

Fødevarestyrelsen oplyser: Hvis en smittet person overfører coronavirus til en fødevare, vil sandsynligheden for smitte ved at spise denne fødevare, være yderst lille. Coronavirus skal nemlig ned i luftvejene for at give sygdom og ikke via mave-tarm-kanalen. Sådan lyder meldingen fra European Food Safety Authority (EFSA), som indsamler forskning på området. Der er ikke rapporteret om smitte med coronavirus gennem fødevarer.

 


Vi laver stadig mad ud af huset/catering til alle, der ønsker det. Se her på siden og

følg med på Facebook, hvor vi løbende lægger tilbud op.

 

Vores personale er uddannet i hygiejnehåndtering og er altid meget påpasselige i forbindelse med håndtering af mad og service.

 

Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger og følger udviklingen tæt.

Det er vores fælles ansvar at bakke op omkring at reducere smitten bedst muligt.

 

Hilsen fra Fjordgården og Byens Diner