Buffet

På denne side finder du alle vore buffetter.

Vi har mange andre muligheder, som du kan finde enten via forsiden eller rullepanelet under "mad ud af huset" i toppen af hjemmesiden.

Ønsker du alternative sammensætninger af din buffet ud af huset, så kontakt Byens Dinèr i Randers, for at høre om muligheder og pris.

 

NYT:

Tilvalg:

Drikkevarer:

Husets hvidvin                                Pr. flaske à 100 kr

Husets rødvin                                 Pr. flaske à 100 kr

Dessertvin                                       Pr. flaske à 150 kr

(Uåbnede flasker tages retur)

Bestil antal flasker af hver under bemærkninger på din ordre

 

Buffet i høj kvalitet er altid en succes, og en buffet er med til at skabe en god og uformel stemning. Buffet er et meget fleksibelt koncept, som gør, at den enkelte gæst har de bedste muligheder for at finde sine livretter. Desuden er det dejlig nemt at få gæster, når man får leveret buffet udefra.

Byens Dinér Transportable laver traditionel dansk mad af høj kvalitet med et moderne islæt. Vi anvender altid friske råvarer, når vi laver mad, så I får den bedste oplevelse.

Maden fra Byens Dinér Transportable bliver altid pakket forsvarligt, for at sikre den rigtige levering, og dermed den højeste kvalitet.

Byens Dinér Transportable i Randers vil gøre alt, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt buffet.

Buffet skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement, og minimums-antal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time før dit ønskede tidspunkt.

Har du spørgsmål til vores buffet, så kontakt os venligst på tlf: 8640 2425.

Vi kører ud fra Randers og leverer ”Dinér transportable” - ”Mad ud af huset” og ”Catering” i disse områder: Jylland, Østjylland, Djursland, Aalborg, Billund, Bjerringbro, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager, Hammel, Randers, Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel.

 

Kontakt os allerede i dag og lad os stå for dit næste arrangement med buffet ud af huset.