Frokostretter

Se vores udvalg af frokostretter

Frokostretter i høj kvalitet er altid en succes. Frokostretter er et meget fleksibelt koncept, som gør, at den enkelte gæst har de bedste muligheder for at finde livretter. Desuden er det dejlig nemt at få gæster, når man får leveret frokost udefra.

Maden fra Byens Dinér Transportable bliver altid pakket forsvarligt, for at sikre den rigtige levering, og dermed den højeste kvalitet.

Byens Dinér Transportable vil gøre alt, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt mad ud af huset/catering.

Vi kører ud fra Randers og leverer ”Dinér transportable” - ”Mad ud af huset” og ”Catering” i disse områder: Jylland, Østjylland, Djursland, Aalborg, Billund, Bjerringbro, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager, Hammel, Randers, Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel.

Maden skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement, og minimums-antal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time før dit ønskede tidspunkt.

Har du spørgsmål til vores frokostretter, så kontakt os venligst på tlf: 8640 2425.

Kontakt os allerede i dag og lad os stå for dit næste arrangement med frokostretter ud af huset.