Mad ud af huset

Byens Dinér Transportable tilbyder et stort udvalg af mad og menuer ud af huset, til alle som ønsker at holde festen derhjemme, i firmaet eller fx i et forsamlingshus. 

Hvis I ønsker at holde festen derhjemme, kan vi arrangere festen.

Byens Dinér Transportable kan være behjælpelige med alt lige fra store partytelte, service, stole, borde og ikke mindst personale.

 

Byens Dinér Transportable laver traditionel dansk mad af høj kvalitet med et moderne islæt. Vi anvender altid friske råvarer og arbejder ud fra at minimere madspild mest muligt. Dette er med til at give jer den bedst mulige oplevelse.

Maden fra Byens Dinér Transportable bliver ALTID pakket forsvarligt for at sikre den rigtige levering og dermed den højeste kvalitet. Vi leverer mad ud af huset bl.a. i Østjylland, Jylland, Djursland, Bjerringbro, Hobro, Mariager, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Horsens, Billund, Hammel, Randers, Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg, Aalborg og Århus.

 

Du kan vælge om du vil have maden leveret (prisen er afhængig af dit postnummer) eller om du evt selv vil afhente det hele hos os. Ligeledes er det dit valg, om du ønsker, at vi afhenter det rengjorte service (for 200,-) eller om du selv vil aflevere dette på Fjordvej 15, 8930 Randers NØ. 

Byens Dinér Transportable vil gøre alt for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt mad ud af huset.

 

Maden skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement og minimumsantal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

 

Vi leverer din mad ud af huset i disse områder: Randers, Aalborg, Billund, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager. Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os alligevel.

 

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time før dit ønskede tidspunkt.

 

Endeligt antal kuverter oplyses 8 hverdage inden festens afholdelse. Ved afbestilling af kuvertantal mindre end 8 hverdage før dit arrangement skal der betales 75% af de afbestilte kuverter. Afbestilling af kuverter på dagen afregnes til fuld pris.

 

Vi laver alternative menuer uden laktose eller gluten, til diabetikere og til vegetarer og veganere – merpris: kr 100,- pr special-kuvert.

 

Vi tager forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer, væsentlig stigning i leverandørudgifter samt leveringssvigt. 

 

Betaling se her

 

 

Kontakt os allerede i dag og lad Byens Dinér Transportable stå for dit næste arrangement ud af huset.

Bestil menuen allerede i dag og glæd dig til en oplevelse du ikke kommer til at fortryde.

 

 

Tanker før din fest:

 

Hvor mange gæster der er inviteret og antallet af børn u/ 10 år?

 

 

 

Er der nogle gæster, der skal tages specielle hensyn til F.eks.( sukkersyge,

 

vegetarer, laktose intolerant eller lignende)?

 

 

 

Er der nogle gæster der ikke drikker alkohol?

 

 

 

Hvilken menu eller arrangement I kunne tænke jer?

 

 

 

Ønsker I musik til arrangementet eller måske et anlæg?

 

 

 

asparges banner