Nyhedsbrev 1 2023

 

Det er ved at være længe siden vi har skrevet et decideret nyhedsbrev og det beklager vi.

Vi har haft travlt med forskellige ting.

Vi har fx fået renoveret i vores selskabslokaler og lavet lidt om og renoveret i køkkenet.

På madsiden ser vi altid en mere stille periode efter nytår i et par måneder og sådan har det også til dels været i år. Vi har haft et par gemte selskaber (efterslæb fra corona-tiden). Tiden omkring konfirmationerne i april og maj har som altid været en travl periode for os – i år havde vi jo gudskelov Store Bededag med os. Det bliver lidt spændende til næste år hvordan konfirmationerne, som plejer at være denne dag bliver afviklet. Maden har vi i hvert fald til alle, som ønsker det.

 

Mad er blevet dyrere. Det oplever vi alle, når vi går ud og handler. Maden bliver også dyrere for os når vi skal handle ind til vores selskaber både i og ude af huset. Selvom det bliver lovet at priserne er på vej ned er det ikke noget vi kan mærke. Der hvor priserne ER faldet ser vi desværre også at mængden er faldet tilsvarende og så er prisen den samme. I sidste ende er der kun en til at betale og det er desværre vores kunder. Og så er det jo ikke kun maden, som er steget i pris. Også vores faste udgifter; husleje, forsikringer, lys, vand og varme er steget. Herudover stiger priserne på inventar, emballage, servietter mv. også og så vil vi jo gerne give vores medarbejdere en tidssvarende og overenskomstmæssig lønstigning.
Alle disse stigninger er sure og trælse og de kan mærkes. Vi ser også at flere forretninger i branchen stadig lukker. Indtil videre holder vi hovedet oppe og næsen fremad.

 

Under corona startede rigtig mange op med Take-Away og det er kommet for at blive rigtig mange steder. Det kan vi godt mærke. Hos os har vi ikke Take-Away i gængs forstand. Vi har ind imellem Ja tak tilbud, når vi er kommet til at lave for meget mad, men ellers har vi ”kun” vores normale Mad ud af Huset, som I helst skal bestille 4 hverdage før det skal bruges. Vi forsøger at holde Facebookopslag kørende med input til jer mindst hver anden dag, så I kan inspireres til at bestille mad hos os. Vi glæder os over at vi har så mange følgere og ønsker os selvfølgelig mange flere.

 

Fjordgården og Byens Diner Transportable ønsker alle en god sommer.