Nyhedsbrev 1 2024

Godt nytår til alle.

Vi er ovre julen med alle julefrokosterne både i og ud af huset. Det er årets travleste tid, hvor vi henter extra personale ind og lave rigtig meget mad – mest traditionel julemad, men også mad til andre anledninger.


I 2023 måtte vi desværre melde ud ret tidligt at vi IKKE kunne skaffe de ænder, som vi plejer at kunne tilberede og sælge til jer. Jo der var mange ænder på markedet, men de levede bare ikke op til vores standard og så ville vi hellere lade være. Vores normale ænder er på 3600g og de ænder, som vi så på markedet var på højest 3200g. Det betyder at der ikke er mad nok til 4 personer i EN and.

 

Nytåret gik også godt for os madmæssigt og vi sendte også i 2023 mange nytårsmenuer ud af huset. Vi har fået mange tilfredse tilbagemeldinger på vores menu og det glæder os rigtig meget.

 

Vi vil generelt meget gerne høre hvad I synes om vores mad og sammensætningen af vores menuer. Både hvis I synes at alt er fantastisk, men også hvis der er noget I mener at vi kunne gøre bedre. I den forbindelse er det vigtigt at vi får besked om hvilket selskab og hvem, som har inviteret. Det er faktisk sket et par gange at en gæst ved et selskab på egen hånd har klaget over både mad og tjenere og når vi så kommer i kontakt med værten for selskabet er alt i skønneste orden og de har intet hørt om at nogen var utilfredse ved deres fest. Det er meget mystisk for os, når det sker og vi forstår ikke hvad der ligger bag – om folk blot brokker sig for at få opmærksomhed eller for at presse os til at yde kompensation. Det skal siges, at er der et reelt problem med vores mad eller service, vil vi altid tage en snak med selskabets vært eller den, som har bestilt maden og i så fald vil der altid blive en form for kompensation. Det sker gudskelov sjældent at folk har noget at klage over.

 

Vi er nu godt inde i 2024 og udenfor er det vinter med sne og frost. Det er pænt, men selvfølgelig også besværligt. Men det er jo ens for alle og det er ikke noget vi kan lave om på. Vores lille vej er en af de mindst prioriterede snerydningsveje, men vi har selvfølgelig ryddet vores parkeringsplads og indkørsel. Folk skal dog køre forsigtigt og ikke tage svinget på Fjordvej med (for) høj fart.

 

Vi har fået flere firmaer ind til vores frokostordning og det er rart, når der også er lidt mere i hverdagene.

 

Vi ser frem til nogen fester i foråret og ikke mindst konfirmationerne lidt senere på foråret. Vi har selvfølgelig konfirmationsfester både i huset på Fjordgården og ud af huset. I kan se mere på vores hjemmesider.

 

Husk vores nye fredagsbuffet – indtil videre 4 fredage i februar, marts og april.

 

Følg os på Facebook, hvor vi slår op, når der sker noget nyt hos os og vi har gode tilbud.