Nyhedsbrev efterår 2023

 

Efter en lang og varm sommer og ditto eftersommer-år er det ”rigtige” efterår med regn og rusk over os. Det betyder også at vi nærmer os årets absolut travleste tid.

 

Julen er over os. Jo den er, selvom I sikkert synes at der stadig er lang tid til jul.

 

Vores julefrokoster i huset starter den 17/11 – det er i uge 46. Vi har efterhånden godt fyldt op på de dage vi har julefrokost i huset. Der er stadig enkelte muligheder for at få et bord, så hvis du mangler et sted til at holde julefrokost så giv os et kald på 8640 2425 og så ser vi hvor vi kan presse jer ind.

 

Julefrokost ud af huset er jo stadig en god mulighed – både til firmaer og privat. Og her har vi stadig god mulighed for at hjælpe jer med maden.

 

Til Mortensaften og til jul hører der traditionelt and til. I år er vi i den situation at den type af ænder mht. størrelse og kvalitet vi kan stå inde for desværre ikke er til at skaffe til en pris vi vil være bekendt over for jer – vores kunder. Det betyder jo desværre også at det ikke er muligt at købe stegt and eller andemenu hos os i år. Vi har meldt dette ud ret tidligt på vores hjemmesider, men desværre har avisen alligevel valgt at skrive os med på listen over steder hvor man kan købe and. Vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

 

I år har vi 5 julebuffeter ud af huset. Den største er nok mest beregnet for firmaer eller store familier, da den er til minimum 40 kuverter. De øvrige 4 er fra 8 kuverter og op efter. I år har vi gjort det sådan at der er mulighed for at lave tilvalg af forskellige retter så I har mulighed for at skrue jeres helt egen julefrokost sammen som det passer jer bedst.

Vi har altid en speciel julebuffet til 1. og 2. juledag. I år har vi udvidet denne, så det er DEN man kan bestille i hele ugen mellem jul og nytår.

 

Til nytår har vi sammensat en lækker 3 retters menu. Børnemenuen til nytår har vi i år sat lidt ned, men de skal jo ikke snydes for noget lækkert.

 

Fjordgården og Byens Diner Transportable ønsker alle et godt efterår, vinter og jul samt glædeligt nytår.

lys i mørket