Nyhedsbrev september 2020

jordbærtærte

 

 

Sommeren er ved at være overstået. Desværre er Corona-spøgelset her stadig, selvom vi efterhånden har lært, at leve med det besvær, det giver i vores dagligdag.

 

Vi er i fuld gang med at afvikle årets konfirmationer, som vi jo fik aflyst i foråret. Det er dejligt at det lykkedes at få flyttet de fleste til august og september.

 

Forberedelserne til årets julefrokoster er også i fuld gang. Vi har allerede mange bookinger i huset. Vi ved jo ikke helt hvordan det kommer til at blive afviklet endnu, men julefrokost bliver der. Her og nu, må der fx ikke etableres dansegulv, men vi holder hele tiden øje med, hvad der kommer af ændringer.

 

Julefrokost i huset koster 595 kr. pr. person for mad, musik og inkl. kaffe, øl, vin og sodavand ad libitum.

 

Julefrokoster ud af huset ligger på plads på vores hjemmeside, så vi er klar til at modtage jeres bestillinger.

 

Vi har 5 forskellige julebuffeter ud af huset i pris fra 132 kr til 250 kr pr. person.

 

 

 

Vedr. Corona-virus

Særligt for restauranter mv. 

Restauranter mv. skal respektere forsamlingsforbuddet og kan således ikke servere for et selskab, der er større end den fastsatte grænse herfor – lige pt er dette 50 personer. Et selskab bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis. Restauranter mv. kan godt have flere selskaber samtidig, hvis afstanden mellem selskaberne holdes jf. gældende regler – pt betyder det at der skal være minimum 1 meter mellem forskellige selskaber.

Alle serveringssteder, hvor der serveres mad og drikkevarer, skal lukke kl. 24.

Pt. Er vi ved at undersøge om vi må etablere dansegulv for et lukket selskab, da reglerne for dette er lidt uklare.

Fødevarestyrelsen oplyser: Hvis en smittet person overfører coronavirus til en fødevare, vil sandsynligheden for smitte ved at spise denne fødevare, være yderst lille. Coronavirus skal nemlig ned i luftvejene for at give sygdom og ikke via mave-tarm-kanalen. Sådan lyder meldingen fra European Food Safety Authority (EFSA), som indsamler forskning på området. Der er ikke rapporteret om smitte med coronavirus gennem fødevarer.

 

Vores personale er uddannet i hygiejnehåndtering og er altid meget påpasselige i forbindelse med håndtering af mad og service.

Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger og følger udviklingen tæt.

Det er vores fælles ansvar at bakke op omkring at reducere smitten bedst muligt.